والله انا بعمل مخلل لفت ممتاز وخمس نجوم
***************************************
بواحد جنيه لفت او 2جنيه لفت نقطع الورق لعمل الحشى
مع عس ليمون على ورق اللفت عشان نحصل على مزازه
ورق العنب تقطع الرؤس قطعا صغيره ورقيقه وبعضها كبيرا
الصنعه التخليل بفنجان من الخل وفصين ثوم وحاولى ان يكون
الملح بسيط ليس الحدقيه هى الصفه السائده وضعى الشطه
واعصرى ليمون واتركيه ثلاث ايام ومعه شرائح الخيار هتكلى
ا ان شاء الله مخلل غير مملح بتاتا وياسلام تضعى معاه شويه
كرنبيت هتسيبى ذكر البط وتكلى المخلل ويمكن تأكلى صوابع
السابع عشر ويبقى بدون صوابع وما يعرف يكتب على لوحه المفاتيح
وبالهناء وبالشفاء
ازواج العيله يتخنقون مع ستاتهم لما بيكلوا
عندما المخلل والزوجه تدافع برضه عن نفسها
يرد عليها بس مش زى مخلل ابن عمك السابع عشر المخللاتى وحات
مخلل تاى يامعجبانى هيه ناقصه محمد فوزى يدخل المطبخ يارجاله[b]